ROUWCENTRUM – WINKEL

Wij beschikken over een rouwcentrum waar uw overleden dierbare wordt opgebaard en waar familie, nabestaanden en vrienden in alle sereniteit kunnen afscheid nemen.

Er kan naast de gebruikelijke begroetingen aan de overledene ook een intieme gebedswake of gepersonaliseerd afscheid plaatshebben.
Het Funerarium werd in 1998 volledig gebouwd, er werd gekozen voor een warme en tijdloze inrichting die kan aansluiten bij elke filosofische overtuiging.

In de ruime inkomhal heerst een rustige sfeer, een verzamelplaats voor de familieleden om samen een laatste groet te brengen aan hun dierbare.

Ons rouwcentrum beschikt over 4 rouwkamers waar de overledenen opgebaard liggen tijdens de bezoekuren. Hier kunnen de familieleden, vrienden en kennissen op een rustige manier afscheid nemen van hun dierbare overledene.

De begroeting van de overledene kan op:
ma-vrij van 16 uur tot 18 uur en op zaterdag van 14u tot 15 u.
Het rouwcentrum is gesloten op zon.- en feestdagen.

Alsook is er aansluitend een nieuwe toonzaal waar je zowel bloemstukjes, ruime keuze gedenkstenen, urnes, kleine urnes voor thuisbewaring, asjuwelen, fotoblokken, … kan terugvinden. Kom gerust vrijblijvend informeren.